7 زبان زنده و عجیب در دنیا

نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان shahjahan و آدرس shahjahan.loxblog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 8
بازدید هفته : 46
بازدید ماه : 607
بازدید کل : 230377
تعداد مطالب : 165
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1

اسپانیولی، انگلیسی، عربی و ... از زبان های زنده و کاربردی دنیا هستند که این روزها جمعیت زیادی از مردم دنیا به آن ها صحبت می کنند. در میان افرادی که زبان های عمومی دارند برخی قوم ها هنوز شیوه اجدادشان را حفظ کرده اند و به زبان های عجیب و باستانی سخن می گویند.

"چامیکارو"
در سال 2008 تحقیقاتی درمورد این زبان عجیب انجام شد که نشان می داد در حال حاضر تنها 8 نفر به این زبان صحبت می کنند و این افراد در پرو قرار دارند زیرا زادگاه این زبان از این کشور بوده است. این زبان دستورات خاصی دارد که هنگام پشت قرار دادن آن ها صوت موسیقی خواهد داشت. این زبان این روزها محافظت شده است و قرار است دیکشنری خاصی از آن ساخته شود و به راحتی از بین نرود.

"دومی"
مردم نپال این زبان را اختراع کرده اند و مانند گزینه قبلی تنها 8 نفر به ان صحبت می کنند. این زبان تنها کلمات و دستورات مختلف نسبت به زیان های دیگر دارد و البته در معرض نابودی قرار گرفته است ولی نکته بسیار مهم در مورد آن این است که برای این زبان گرامر و دیکشنری خاصی ساخته شده است.

"یوپیک"
این زبان در اصل مجموعی از 5 زبان مختلف و البته شبیه به هم است که توسط مردم سیبری و غرب الاسکا به آن سخن می گویند. این زبان ها از نظر حالت گفتاری شبیه به هم هستند اما آنقدر تفاوت دارند که دو قوم مختلف می توانند زبان یکدیگر را متوجه شوند. در این زبان ها برای جملات بلند نیز تنها یک لغت به کار می رود به دلیل آنکه جملات کمتری گفته شود. این زبان طرفداران زیادی نیز دارد ولی کسی نمی تواند آن را یاد بگیرد.

"پاونه"
زبان بومی های آمریکا که بیشتر سرخپوست ها بوده اند به همین گونه بوده است. این زبان به صورت ترکیبی است و چندین جمله تنها در یک کلمه خلاصه می شود. در این زبان ممکن است کلماتی را ببینید که بیش از 30 بخش دارند. البته "پاونه" در حال انقراض است چرا که جوانان قبیله ها بیشتر درپی آن هستند که انگلیسی را فرابگیرند.

"ارچی"
در شمال دریای خزر و دقیقا در جنوب روسیه روستای کوچکی وجود دارد که جمعیت ان نزدیک به 1200 نفر است.  این روستا آخرین نقطه ای است که در زمین همچنان به زبان "آرچی" صحبت می کنند. این زبان در اصل حیلی شبیه به دیگر زبان های منطقه است اما نکته های عجیب و جالب نیز دارد. در این زبان برای هر لغت نزدیک به یک میلیون و 500 هزار ترکیب مختلف وجود دارد که به همین تعداد شما می توانید ان ها را در جمله به کار ببرید.

"ژووآ"
برخلاف دیگر زبان هایی که تا به حال مرور کردیم این زبان سخنگویان بیشتری دارد و نزدیک به 8 میلیون نفر آن را بلد هستند. این زبان به عنوان یکی از زبان های رسمی در جنوب آفریقا استفاده می شود ولی نکات آن بسیار عجیب هستند. در این زبان هر واژه می تواند با توجه به سبک گفتن شما معناهای مختلف داشته باشد. این بدین معنی است که یک کلمه می تواند بیش از 100 معنی داشته باشد.

"پیراها"
یکی از زبان های بسیار جالبی که همچنان دربرزیل باقی مانده است "پیراها" نام دارد. این زبان بخشی از زبان های بومی منطقه بوده است که باقی آن ها منقرض شده اند. این زبان در نوع خود جالب و کوتاه است چرا که تنها 12 حرف صدا دار وجود دارد و دیگر هیچ چیز در زبان آن ها نیست. هیچ کلمه ای برای تعریف رنگ ها و یا اعداد انتخاب نشده است تنها باید با دوکلمه سیاه و روشن تمام رنگ ها را توصیف کنید.


گردآوری: گروه سرگرمی سیمرغ
www.seemorgh.com/entertainment
منبع: yjc.ir




:: موضوعات مرتبط: اطلاعات عمومی , ,
:: برچسب‌ها: زبان زنده , دنیا , جالب , عجیب ,
:: بازدید از این مطلب : 540
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : ahmadkia
ت : سه شنبه 1 بهمن 1392
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');